dimarts, 28 de gener del 2014

Bienvenido Mister Rus


Ahir a les comissions ordinàries, a les 18 hores, ens varem comunicar que RUS venia a inaugurar hui cap a les 17,45 hores “el nou sistema de tractament d'aigua”. Este matí ens consta que s'ha mobilitzat el que es tenia que mobilitzar per a dir a totes les associacions que deuen participar en aquestos actes, fins i tot han fet ban. També han aparegut alguns treballadors per a netejar part del barranc, per a tallar algunes canyes.
El Grup Municipal Socialista, ha demanat per escrit, ha preguntat a l'equip de govern verbalment, com teníem l'aigua davant les noticies preocupants que varen aparèixer en municipis molt pròxims de La Pobla sobre greus problemes en l'aigua potable. Mai ens han deixat veure cap anàlisis. Aquest Grup Municipal no ha rebut mai cap informe on es justifique aquests obres, ja que no sabem en exactitud si feia falta o no un nou sistema de tractament d'aigua i si feia falta, en quin sentit, per a llevar nitrats ? o hi ha algun altre problema ?
El Grup Municipal Socialista, ha demanat per escrit, verbalment en comissions, en plens, que es netejara el barranc per la perillositat que comporta tenir així el cause, però no fa uns mesos, o un any. Fa anys que estem demanant esta actuació, doncs estava clar que la solució era que es passejara Rus pel nostre poble. Considerem esta actuació pròpia d'altres temps. Realment indignant.
Per aquestos motius, cap regidor del PSPV-PSOE de La Pobla Llarga ha fet acte de presència esta vesprada a esta “inauguració”.