dijous, 23 de juny del 2011

Desgraciadament res ha canviat

Després de les eleccions municipals del 22 de maig, l’oposició al nostre poble, Esquerra Unida i nosaltres, el PSPV-PSOE, representem a 1420 poblatans i el PP, ha optés 1378 vots.



Aquestos resultats deurien de fer reflexionar a l’equip de govern i en especial als nous regidors que inclús s’han presentat com a independents (el cas del primer i de la segona tinent d’alcalde) i obrir-se a esta nova situació al nostre poble.



Al ple del passat dia 20 de juny, es deuria d’haver iniciat aquest canvi en les polítiques que s’han fet en la passada legislatura però no ha sigut així.



Continuem amb plens cada tres mesos i es continua constituint la junta de govern local amb la presencia sols dels tres primers regidors del PP junt a Soler, per a que el ple delege en ells “la concertación de las operaciones de crédito cuya cuantía acumulada, dentro de cada ejercicio económico, exceda del 10 por ciento de los recusos ordinarios del Presupuesto- salvo las de tresorería, que le corresponderán cuando el importe acumulado de las operaciones vivas en cada momento supere el 15 por 100 de los ingresos corrientes liquidados en el ejercicio anterior”.



El Grup Municipal Socialista ha votat en contra de que els plens es celebren cada tres mesos i exigim un ple ordinari mensual per a que els poblatans pugen participar de la gestió del nostre poble amb el torn obert de paraula al final de cada ple ordinari.



També s’ha votat en contra de la constitució de la junta de govern local i la nostra portaveu va indicar que "en el cas de voler endeutar-se més que ho presente al ple, a tots els regidors".



Continuem amb dos comissions, la d’urbanisme – medi ambient – agricultura – serveis públics, i la de hisenda – personal. Esperàvem la creació de la comissió de treball que és el primer problema de la nostra ciutadania però desgraciadament res a canviat.



Tenir menys vots que en les anteriors eleccions i que per primera vegada des de que és Soler alcalde, representar a menys poblatans en el ple municipal que l’oposició no ha fet modificar la política obscurantista de Soler.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

per favor, per favor, el "a canviat" fa mal a la vista!!!!!

Anònim ha dit...

Té més vots l'esquerra, sí. Però com l'actual llei electoral es tan INJUSTA, passen aquestes coses. Un 46% de vots es tradueix en un 55% de representació. Que es pot fer per a canviar açò, quan ni PP ni PSOE (que son els que ho podríen duur a termini) mostren cap interés real en fer-ho? De moment, a aguantar que una majoría de poblatans estiguen governats per l'opció que no triaren.

PSPV-PSOE la Pobla Llarga ha dit...

Anònim, perdona, però no veiem l'error. Ens pots orientar?

blai ha dit...

anònim: estos que estan tan preparats per a governar el poble, i que se'ls ompli la boca de defendre la nostra llengua, no troben l'error... mare meua, que lligen un poc més i sinó que tornen a l'escola ja, ja ,ja

PSPV-PSOE la Pobla Llarga ha dit...

Estimat Blai:

L’ensenyament de la nostra llengua ha sigut nul abans de 1980 aprox.
A poc a poc s’ha anat treballant per a que el valencià estiga present i un exemple és aquest blog.
No anem a començar si en governs del PSPV-PSOE a la Generalitat o ara en governs del PP, ha sigut millor o pitjor tractada la llengua que parles, però crec que per les teues paraules no ho tens molt clar així que et recomanem “hemeroteca”
Evidentment, el que mai pot ajudar a la utilització del valencià, és que gent com vosaltres, que sabeu, no ajudeu i inclús acomplexeu.
Demanem perdó i demanem que ens ajudeu a rectificar la falta d’ortografia que vegeu tan clar però no tenim cap, però cap remordiment o por d’utilitzar la nostra llengua.

Anònim ha dit...

ha canviat