dijous, 19 de maig del 2011

Amb polítics com RAFAEL SOLER el moviment 15-M s’entén perfectament




Ahir 18 de maig de 2011, el Secretari Municipal, va notificar als partits polítics del nostre poble que davant la intenció del PP, de Rafael Soler, de no complir el que ell mateix va senyalar, que els mítings foren fins les 22,30 hores, la SRA. FORT GADEA, presidenta de la Junta Electoral, NO AUTORITZAVA aquest canvi d’horari i que DEVIEM TOTS ELS PARTITS RESPETAR L’HORARI PUBLICAT EN EL BOP, com ha fet i farà el nostre partit.

Rafael Soler, el PP de la Pobla Llarga, NO RESPETEN res de res i ahir varen realitzar el míting a la Casa de la Cultura en horari no “legal”.

Com no pot estar la gent molesta i cabrejada en els polítics si un alcalde actual i candidat a tornar-ho a ser NO RESPETA el que una jutge dictamina?

Cap dels actuals i nous candidats del partit popular de la Pobla, que damunt son INDEPENDENTS alguns d’ells, NO son capaços de dir-li al “jefe” que es deu respectar les institucions com la Junta Electoral? NO son capaços de dir-li a Rafael Soler que es deu respectar el que està publicat en el BOP? Doncs si que comencen bé