divendres, 9 d’octubre del 2020

Continuem pagant la nefasta gestió del PP

El Govern Socialista continua tenint que fer front al desgavell que va suposar per a tots la gestió del Partit Popular durant 12 anys a la Pobla Llarga. Més de 100.000 euros deu pagar l’actual Govern per signar l’anterior alcalde Soler un document que reconeixia al que va ser arquitecte municipal des de 1987 un total superior a 100.000 euros per treballs consistents en assistència tècnica a obres municipals.

En accedir al Govern els Socialistes, aquest arquitecte, va presentar estos documents al nou Govern que res sabia al respecte. Un informe demanat a Secretaria deixava caure que aquest arquitecte mai havia demanat compatibilitat per a treballar com autònom per a l’ajuntament sent funcionari del mateix. Davant aquest dubte legal, l’actual Govern Socialista va deixar de fer els xecs al portador que li se estava fent el Partit Popular amb els diners de totes i tots els poblatans. Si era un pagament “legal” per quin motiu no es feien els xecs nominatius?.

Hui un jutge diu que davant d’un acord signat per l’anterior alcalde poc es pot fer ja i cal pagar més de 100.000 euros per una assistència tècnica a obres municipals pel propi arquitecte municipal. La ruïnosa gestió del Partit Popular encara ens afecta i molt greument ja que moltes inversions tindran que deixar-se de fer en 2021.

Així va deixar el PP el Monterrey