dimecres, 10 de gener del 2018

Ja es mala sort, ja.

El pitjor dia en la història del Partit Popular, i va i resulta que els Populars de la Pobla Llarga decideixen començar a fer alguna cosa.

El Partit Popular, o millor dit, el Sr. Soler, sempre han manifestat que sols treballant l’últim any, sobra. Així ho van fer durant les seues 3 legislatures. Esperaven l’últim any, o fins i tot menys (mesos previs a les eleccions) i amb quatre accions puntuals esperaven ser reelegits. La veritat es que els va funcionar durant molt de temps fins que els Socialistes vam guanyar en maig de 2015. El problema d’actuar d’aquesta forma tant insensata ha sigut el desastre de poble que ens han deixat. Sincerament dels 12 anys de govern del Partit Popular, els van sobrar 9 com a mínim.

L’última aparició del seu campanar va ser en desembre de 2015. Els Socialistes els vam respondre, deixant alguns temes prou clars. Aquesta vegada també ho farem, però abans ens permetran dir que hi ha que tenir cara política per a escriure el que han escrit.


I sobre el que ahir va ser el pitjor dia en la història del Partit Popular o la millor de la democràcia, si ho prefereixen, poden llegir per exemple hui el LEVANTE on Correa ja ha confessat els pagaments en negre al Partit Popular de València, al PPCV.