dissabte, 22 d’abril del 2017

"el hecho de estar investigado no significa nada"

La imputació de l’exalcalde Rafael Soler i actualment Diputat i regidor de l’Ajuntament de la Pobla Llarga, per un presumpte frau de subvenció al Monterrey i que hui poden llegir a la premsa comarcal, obri de nou el debat al nostre poble sobre la responsabilitat política i la penal o administrativa.

El Sr. Soler ha declarat al LEVANTE que “el hecho de estar investigado no significa nada”. Com?.

Els Socialistes, durant el seu mandat, li hem demanat moltes vegades la seua dimissió per motius polítics, de gestió política, que enteníem molt greus i que suposava tenir que deixar la seua responsabilitat, però aquest nou cas supera clarament tot el que fins hui hem vist al nostre Ajuntament. Com pot dir el Sr. Soler que estar imputat no significa res?


Molt complicada es fa la tan necessària regeneració política davant de polítics com el Sr. Soler. 


Ací tenen el que en febrer de 2007 deia el Sr. Soler sobre el Monterrey. "Un dia de felicidad para la Pobla Llarga". Ací poden recordar aquelles imatges del Monterrey totalment finalitzat, pel qual s'ha pagat, i que hui està encara com fa 10 anys.

1 comentari:

Jorge ha dit...

dicen que el sr Soler ha dicho "el hecho de estar investigado no significa nada" pero, donde lo ha dicho? habrá dado alguna razón, no? es que como ponen solo una frase y un recorte de periódico del 2008... aun así, hasta que no se demuestre nada no se puede decir que se ha hecho mal.

Si resulta que el juez le da la razón a Soler y dice que se ha hecho todo correctamente, pediréis disculpas públicamente? publicareis también la noticia?
Espero que contestéis a este comentario que parece que solo os gusta responder en Facebook...