diumenge, 16 d’octubre del 2016

Així no podeu continuar


Fa unes dies, el partit popular de la Pobla Llarga, va repartir per algunes de les cases de la Pobla Llarga, un CAMPANAR. Ací al nostre blog el vam compartir de seguida.
La primera frase, desprès del títol, ja ens deixa bocabadats: “El poble vol saber i anem a començar per explicar la situació econòmica de La Pobla”. A continuació comencen a MENTIR en majúscula. Cada una de les paraules, de les frases, son totalment falses i ens reservem la publicació d’un AVANT per demostrar-ho però ací no volem fer-nos molt pesats i si a arrancar una reflexió.
Pot continuar la Pobla Llarga amb aquesta oposició del partit popular, rancorosa, sense assumir els seus errors i sense ajudar al govern a eixir del pou en que han deixat al poble?
No som ningú per a dir que ha de fer el partit popular en sa casa però si per a dir-li que ha de fer com a membre de la Corporació Municipal. No pot continuar parlant d’herències de fa més de 12 anys. No pot continuar sense reconèixer que el poble està hipotecat per a pagar les seues polítiques. El préstec de 3.700.000 euros que van fer (més interessos) està condicionant a l’actual govern i al pròxim.
Compromís, EU i Ciudadanos estan donant un exemple de treball, de participació, d’oposició seria i el partit popular està donant un exemple de demagògia, d’hipocresia, que no està fent mal al govern socialista sinó a la Pobla Llarga.
Sabem que complicat és regenerar-se. Els Socialistes ho vam fer i gràcies a aquesta regeneració hem estat a punt per a servir a la Pobla. Ara vos toca a vosaltres.  

1 comentari:

vergonya,de,pais ha dit...

diuen,que,les,paraules,fan,mal,depenguen,qui,les,diu