dissabte, 30 de juliol del 2016

Pacte PSOE Podemos Ciudadanos

El passat dijous, el 28 de juliol de 2016, es va publicar a EL PAÍS un manifest on organitzacions civils, polítiques, sindicals, associatives, ONGs, etc. i distintes personalitats, demanen la formació urgent d’un Govern i que aquest siga del PSOE, Ciudadanos i Podemos (ací el poden llegir i veure alguns dels que signen aquest manifest).
La sorpresa de molts Socialistes de base ha sigut gran. El que hem tingut que suportar! els comentaris que hem tingut que escoltar i llegir per part de molts votants de Podemos per l'acord d’investidura aconseguit amb Ciudadanos després de les primeres eleccions! I ara un nombre gran de persones demanen exactament açò.
Doncs, deixem enrere el que ha passat i pensem en el que podem fer per a que el PP, un partit imputat per corrupció, un partit que fa quatre dies una jutge deia que el fet de destruir els ordinadors de Bárcenas ha sigut per tapar proves, NO DEU GOVERNAR-NOS.

Com es diu al manifest, no es pot deixar passar aquesta segona oportunitat, i ÉS POSSIBLE UN PACTE DE PSOE, CIUDADANOS I PODEMOS.