dissabte, 12 de setembre del 2015

Un govern soluciona problemes, no els crea.

Falten 10 dies per a les primeres 100 de Govern Socialista al nostre poble. Durant aquests 90 dies s’ha treballat i molt en molts sectors però cal destacar el compliment d’una promesa electoral, LA AUDITORIA. Durant el mes d’agost s’ha anat molt lentament ja que els funcionaris estaven (la gran majoria) de vacances, però així i tot ha donat ja una primera idea a la nostra Alcaldessa i els seus regidors de com es troba el nostre poble i algunes conclusions com: EL GOVERN DEL PP SOLS HA CREAT QUE PROBLEMES. Problemes que han generat més problemes i que en un futur continuaran per desgràcia generant altres problemes.

-          La execució de la zona urbana de la closa: problema i gran al no pagar obres (sentencies per valor de més de 500.000 euros). Un altre problema per l’excés en derrames als propietaris (alguns d’ells “arruïnats” per aquest excés). Problema de manteniment (de propietaris i de la Pobla) etc.

-          Pressupostos unflats en pendent de cobro (subvenció de diputació que mai s’ha reconegut per part de diputació – pendent de cobro de zones urbanes unflades – etc.)

-          Dos caps de la Policia Local (hi ha contenciós d’un dels caps contra l’Ajuntament)

-          Capítol I de despeses del nostre Ajuntament 13 punts per damunt de la mitjana nacional (nosaltres un 48,33% i la mitjana es de 34,92%. En euros son 320.000 euros més)

-          Barranc de Barxeta, per actuacions que han revitalitzat les canyes durant més de 10 anys i que vostès poden veure.

-          Local Fester sense un mínim per poder ser utilitzat per associacions com les falles per a les seus presentacions (ni un wàter)

-          Un pàrquing de camions que ... sense comentaris

-          MONTERREY que com Rus va deixar veure en aquelles paraules de la platja, es tractava d’enganyar a la gent per a continuar rebent vots

-          I ....

Una o un, en sa casa, fa i desfà el que pense que ha de fer, però si s’ha de gestionar el que es de tots, no es pot fer la barbaritat que ha fet el Partit Popular de la Pobla Llarga.

2 comentaris:

L'OBSERVADOR ha dit...

Cal referenciar totes les barbaritats i ben documentades pequé, de vegades la memoria es curta, i no podem repetir-ho.

L'OBSERVADOR ha dit...

Cal referenciar totes les barbaritats i ben documentades pequé, de vegades la memoria es curta, i no podem repetir-ho.