divendres, 28 d’agost del 2015

NO HI HA DRET !!

L’Agrupació local dels Socialistes de la Pobla Llarga volem fer públic el nostre suport a la nostra Alcaldessa i al seu equip de govern per a que actuen amb la llei en la mà sobre l’antic equip de govern i sobre tot que li se demane totes les responsabilitats no sols polítiques sinó als jutjats si és el cas a Rafel Soler.
L’última sentència descoberta pels regidors socialistes en una carpeta de “contenciosos” deixen al nostre poble en una situació molt complicada econòmicament parlant. Son més de 270.000 euros els que hi ha que pagar per una sentència comunicada a l’advocat de l’Ajuntament el 3 de desembre de 2014.
Com es pot qualificar l’acció d’un Alcalde i del seu equip de govern que sabent que una sentència obliga a pagar 270.000 euros, presenten uns pressupostos al Ple per a la seua aprovació sense cap consignació pressupostaria per a poder pagar esta sentència ?
Nosaltres, els Socialistes de la Pobla Llarga ho tenim més que clar. La política moltes vegades servís de paraigües però esta acció no és pot deixar passar ja que el perjudici al nostre poble és molt i greu.

NO HI HA DRET! Que Rafael Soler es presentara per ser reelegit com Alcalde d’aquest poble AMAGANT una sentència que condemnava a la Pobla Llarga a pagar interessos de demora de la urbanització de la Closa del 2007. NO HI HA DRET! Que presentara uns pressupostos sense consignació per pagar aquesta sentència ja que no pagar-la suposa un problema i greu al nostre poble. NO HI HA DRET! Que la persona que ha fet açò al nostre poble, hui siga fins i tot DIPUTAT. Desprès volem respecte als polítics, com ?. NO HI HA DRET i l’Alcaldessa i tot el seu equip de govern tenen el nostre suport per a que valoren anar als jutjats per demanar responsabilitats no sols polítiques, que si Rafael Soler tinguera dignitat política estaria en casa i no com a DIPUTAT, sinó responsabilitats als jutjats.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

NO HI HA DRET!! Que es plantejeu declarar l'anjuntament en quiebra i continueu cobrant dos sous!

NO HI HA DRET!! Que sense sber la situació del ajuntament la primera mesura siga aprobar salaris!!

Boqueta ha dit...

Ho haveu fet evident que pero el no hi ha dret ho degueu de dir en veu alta. No hi ha dret a que un pilitic com Soler. Que ha amagat tant de despropòsit siga ara el s alvador. Salvador de que? si es el que l'ha creat. , es un cínic.

S'HA ACABAT EL BROQUIL! ha dit...

Anònim, no donar la cara, pero criticar es de despulla humana i fe ser un neci
Ets el mamporrero del impresentable Soler?

S'HA ACABAT EL BROQUIL! ha dit...

Per cert, en dice Jordi Cardona i se molt be de que va tota la calanya PPera de La Pobla, tota una colla de llepaculs.

S'HA ACABAT EL BROQUIL! ha dit...

No ho ha dret que es diga en veu alta?
Totavla Merda que aquests individuo de Soler ha fet, s'ha d'explicar al poble.

Anònim ha dit...

Perque, dius que es de despulla humana quant ni tu, ni "boqueta" doneu noms, sols doneu pseudonims?

Si gaste l'anonim es per que no vull registrarme a cap lloc si es algo esporadic, i tranquil/a que si tinguera facebook ho diria vaix el meu nom,

Dirte que lo de "Calanya PPera" no ho agafe per mi, ja que les pasades eleccions vos vaig votar i hi han coses que s'han fet que m'han fet pensar que ojala mo haguera anat a votar, ja canseu, no esteu en l'oposició!!!!

Anònim ha dit...

Si no recuerdo mal, a mí me toco pagar la urbanización de mi zona y tambien intereses porque unos cuantos no pagaron a tiempo...

N.F