divendres, 13 de març del 2015

Esquerra Unida i PSPV-PSOE critiquen que l'Ajuntament de la Pobla Llarga no convoqui a l'oposició per a la mesa de negociació

Nova demostració de la manca de tarannà democràtic de l'equip de govern de la Pobla Llarga que comanda Rafael Soler. 

Hui divendres se celebra una mesa de negociació i l'oposició no ha estat convocada, pel que quedarà exclosa del coneixement de les negociacions que hi tinguin lloc.
L'oposició de la Pobla Llarga (formada per Esquerra Unida i PSPV-PSOE) s'ha unit per protestar per un fet que consideren una demostració més de la manca de voluntat política del PP per aconseguir la màxima representació ciutadana en la presa de decisions municipals. Segons estableix el ministeri, en matèria d'estructures de negociació es preveu la constitució d'una sèrie de Meses de Negociació, compostes per representants de les organitzacions sindicals legitimades per ser presents en aquests fòrums de negociació i per representants de les corresponents administracions públiques.
EU i PSPV-PSOE consideren que no hi ha cap impediment per estar representats com a vocals sense dret a vot, demostrant major pluralitat política. Les decisions que afecten a l'estructura organitzativa de la plantilla de personal son decisions rellevants que afecten a corporacions actuals i futures, i que no poden fer-se a esquenes de l'opocisió a les portes d'un proces electoral.
Els socialistes van presentar el dimecres un escrit formal a l'ajuntament per conèixer quan seria la mesa de negociació, sense rebre cap resposta per part de l'equip de govern.