dimecres, 14 de gener del 2015

El PSPV-PSOE reclama millorar els accessos i les places d'aparcament en el poliesportiu de la Pobla Llarga

L'agrupació socialista ja va reivindicar al juliol de 2013 el condicionament de la circulació en la zona, sense resposta alguna per part de l'ajuntament

S'acosten les eleccions i el moviment ha crescut substancialment en l'Ajuntament de la Pobla Llarga, amb un alcalde, Rafa Soler, molt preocupat per seguir ocupant la seua butaca de comandament. No obstant açò, ni molt menys totes les activitats que emprenen gaudeixen del raciocini mínim per a ser totalment efectives per als veïns i les veïnes de la localitat. En breu es van a iniciar les obres per a dotar al poliesportiu municipal d'un bar-restaurant, les obres del qual limitaran encara més les poques places d'aparcament existents en la zona esportiva. Allà per juliol de 2013, l'agrupació socialista de la Pobla Llarga va reclamar en el consistori que es milloraren els accessos al recinte, donat els enormes problemes que troben tant els esportistes com el públic. El PSPV va demanar la creació d'un carril en cada sentit per als vehicles motoritzats i un altre addicional per als ciclistes i vianants. Cap d'aquestes reclamacions va tenir efecte en l'equip de govern de Soler, que va seguir (i segueix) entotsolant en un món de problemes als usuaris del poliesportiu. Uns problemes de funcionament que s'agreujaran ara amb la construcció del bar i l'eliminació de places d'aparcament. 
És per açò que el PSPV-PSOE, a través del seu portaveu, Neus Garrigues, exigeix de nou tenir en compte als esportistes i aficionats i millorar els vertaders problemes que pateixen en les seues pràctiques diàries. “Hui en dia els cotxes s'amunteguen en els costats de la carretera antiga de Castelló i eixe problema exigeix d'una ràpida solució perquè dificulta el funcionament idoni del recinte esportiu. L'entrada i eixida està generant situacions fins i tot perilloses i es pot donar solució a aquest problema millorant els accesos”, explica la candidata a l'alcaldia, Neus Garrigues.