dimarts, 13 de maig del 2014

Però en mans de qui estem ?


No fa moltes dies, el nostre MIA va obrir un compte a TWITTER: @MIAPoblaLlarga. El primer tweet es del 29 d'abril anunciant Ple Extraordinari, la qual cosa ens pareix formidable. Però si el fixes a qui està seguint el MIA et quedes totalment de pedra i la pregunta de: però en mans de qui estem? va sorgir de la gent que ens ha fet arribar aquesta imatge i aquesta denúncia. 

LADY GAGA – SHAKIRA – PABLO ALBORÁN – ALEJANDRO SANZ son alguns del que el nostre Ajuntament segueix.

Hi ha debat si un Ajuntament deu o no seguir a algú en Twitter. Els que opinen de que SI pot seguir, el 100% opina de que deuria ser a la Generalitat, al 112, a Protecció Civil però mai a estos personatges que amb molt de respecte creguem que al nostre Ajuntament poc l'ajudaran els seus tweets.

Demanem molta més serietat al qui estiga al front, del qui tinga les contrasenyes, que pel tweet del concert benèfic de la Banda Jove podria ser el Sr. Pep Larrosa. La Pobla Llarga no mereix donar esta imatge i si ell creu que deu seguir a algú, que almenys aporte alguna cosa al dia dia del nostre Ajuntament. Ell, personalment, al seu compte, que faja el que desitge però no al Twitter oficial del nostre poble.