dimecres, 6 de febrer del 2013

No als corruptes. Si a la política

Els socialistes de La Pobla Llarga es postulen com a referents per a regenerar la política local i vista la implicació de la seua secretaria general, Neus Garrigues, la comarcal i provincial.

En estos dies, on dedicar-se a la política és sinònim per a molts de voler enriquir-se amb tota mena de corrupteles, a La Pobla Llarga s’ha format un grup de veïns, de socialistes, completament implicats en regenerar la vida política municipal i fer valdre uns principis de vocació que pareix s’han perdut, per a molts dels polítics professionals actuals.

Neus Garrigues Calatayud (advocada) és actualment la secretaria general dels socialistes poblatans, portaveu del grup municipal socialista a l’ajuntament de La Pobla Llarga, membre de la comissió de llistes de la província de València, membre de la executiva comarcal, membre del comitè provincial i secretaria provincial de cooperació municipal.

Junt a ella, participen de la política municipal com a regidors Ximo Vidal (DEA), Vicent Furió (advocat) i Marifé Martínez (ajudant gabinet dental). Tots tres també tenen responsabilitats dins la nova executiva comarcal en concret en la comissió revisora de comptes (Ximo), com a membre del comitè comarcal (Vicent) i adjunta a la secretaria d’igualtat (Marifé). Dins la executiva local, Manolo Benavent com a secretari d’organització local, secretari comarcal de formació i membre de la comissió de llistes comarcal, a Lidia Beltran, Paquita Calatayud i molt més que participen de la gestió de l’agrupació local de socialistes de La Pobla Llarga.

La política és molt necessària en l’actualitat. La política gestionada per gent del poble i per al poble. A Espanya s’ha patit i molt per arribar a poder gestionar-nos els conciutadans elegits en cada una de les eleccions celebrades i tots, elegits i electors, deuen respectar per complet les institucions.

Alguna cosa està funcionant i bé. Hui, podem saber, sinó tots casi tots de segur, els casos sobre les males formes que tenen molts polítics de gestionar el bé comú i ens pot tambalejar les nostres conviccions sobre la democràcia, sobre la classe política, però cal voreu des de la tranquil•litat i deixar que la justícia actue.

No als corruptes, no a les corrupteles. Si a la política, si als polítics.