dimarts, 20 de novembre del 2012

Sobre els comptes del 2011 (1)

El 17 d’octubre de 2012, el Grup Municipal Socialista, va participar en la comissió especial de comptes que dictamina sobre el tancament, comptablement parlant, de l’any 2011


Una vegada vista la documentació, varem tenir dubtes en 48 punts i així ho varem senyalar en la comissió. Al moment pareixia difícil tenir resposta per part del PP i nosaltres ho varem entendre, així que varem deixar les preguntes per escrit i hem estat esperant la resposta fins el 16 de novembre.

Un mes des de la comissió esperant les respostes ens pareix inadmissible i més, al veure, que el 19 d’octubre (dos dies després de la comissió) el PP, Rafael Soler, ja havia signat el EDICTE per a ser publicat en el BOP (el 3/11/2012) i que el temps per a poder presentar reclamacions anara passant.

Una vegada més, el PP, Rafael Soler, actua de forma antidemocràtica al retardar la resposta al Grup Municipal Socialista i que la presentació de possibles reclamacions siga quasi impossible. I podem afirmar que el retard ha sigut “polític” i no “tècnic” ja que l’informe de les respostes fet pels tècnics senyala el 24 d’octubre com a data d’elaboració i fins 23 dies després no han sigut entregades als nostres regidors.