dimecres, 20 de juny del 2012

Previst obrir la piscina el 23 de juny


El passat 18 de juny, el Grup Municipal Socialista, va presentar instància, preguntant, entre altres, sobre la data prevista per a obrir la nostra piscina. La resposta de Rafael Soler és “previst obrir el 23 de juny”. Podríem entrar a debatre si és massa tard o no, però a nosaltres no ens preocupava tant la data sinó com volen gestionar aquest estiu aquest servei municipal, aquest servei públic.

A quatre dies de la possible obertura, encara no tenen clar si va ha gestionar-ho una empresa privada o si va ha gestionar-la l’ajuntament. Per a nosaltres és importantíssim que la gent encarregada d’obrir-la, de tancar-la, etc. els conserges, siguen de La Pobla. Per a nosaltres és més que important que el servei de socorrisme i altres activitats (cursets, etc.) siga per a veïns de La Pobla Llarga.

Per als Socialistes, és el moment de gestionar públicament la piscina i donar-li als poblatants la possibilitat de treballar, al menys, durant estos mesos. Cal recordar que el poble va fer la piscina amb els seus impostos i el poble la manté amb els seus impostos per a que done servei a tots els veïns i no per a que puga fer negoci algú.