diumenge, 18 d’octubre del 2009

Los Motos de la Policia Local

En aquestes festes hem pogut veure 2 flamants motos per a la Policia Local.
Molta gent ens ha preguntat si ho sabíem i quan les havien comprat.
Aquestes motos, i 56 més, varen ser entregades per Camps el dia 14 de maig de 2009 a un total de 54 pobles amb menys de 5.000 habitants.
Ací a la Pobla Llarga, aquestes motos no han sigut estrenades fins ara, octubre, 5 mesos després.
Pot ser que el fer 2 segurs a 2 motos es hui un problema econòmic per a l’Ajuntament, així com comprar 2 cascs (i no ho diem sense haver fet nosaltres les nostres investigacions)
El cert es que feien falta. Des del PSOE celebrem l’arribada de les 2 motos però de segur que aquest estiu les haveren fet servir més que ara.

3 comentaris:

El De Sempre ha dit...

Al parèixer no heu fet bones investigacions. Els cascs son deixats pel la policia local de Carcaixent, casualment el poble del nou oficial, no han comprat cap. Hi ha agents que van a negar-se a utilitzar-los per falta d'higiene. Si no recorde mal, fa molts anys hi hagué una moto i tots els policies tenien el seu casc propi. Ara bé, no es pregunteu per què enguany hi ha agut més policia que en les festes de l'any passat? Investigeu investigeu..........

Poblatà Fart ha dit...

estic en acord amb "el de sempre",en una ciutat com la pobla l'operativitat es nula amb una motocicleta. Si et dones conter moltes vegades hi ha un sols agent de servici. On clavaran un detés, baix el sellent? Sigam sèrios. Tot es politiqueo del de sempre

PSPV-PSOE la Pobla Llarga ha dit...

Gràcies per els vostres comentaris. Continuarem preguntant però els regidors del nostre partit ho tenen complicat. De fet ja tenen la negació escrita d’accés a la documentació sobre un tema en concret, així que tota la informació com la dels cascs ens ajuda molt a veure les coses realment com són.