dijous, 15 de gener del 2009

Després de la broma ...

Teníem ganes d’intentar treure-vos una riseta i esperem haver-ho aconseguit amb el vídeo de Matt.

Ahir Ple Municipal Extraordinari a les 6 de la vesprada. Assistents al Ple, NINGÚ.
La convocatòria, a hores impossibles per a tothom, de Plens Extraordinari és ja habitual en l’Ajuntament de la Pobla Llarga.
Plens a les 12 del mati per què li se exigia a Soler explicacions sobre el cessament del Cap de la Policia Local i sobre les inundacions al carrer Llevant, Plens a les 2 del migdia perquè aprova pujada d’impostos i ahir a les 18 h perquè presentava els projectes que el Govern Socialista de Zapatero finançarà per mitjà del Fons Estatal d’Inversió Local.
Uns pocs més de 780.000 euros (uns 130 milions de pessetes) per a fer vestuaris del futur camp de futbol, arreglar els actuals vestuaris, nínxols al cementiri i ATENCIÓ 412.000 (més de la meitat dels diners) per a VORERES.
Ja varem dir ací que Soler, el primer que va dir al conèixer estos fons va ser que acabaria les voreres, i així ho ha fet.
Nosaltres hem presentat 2 mocions intentant que no només es feren voreres sinó alguna cosa més. El col•legi públic Sanchis Guarner, pateix una sèrie de desperfectes que necessiten una actuació ja quasi urgent. Ens consta que s’han presentat instàncies comunicant-ho, ens consta que s’han reunit responsables del col•legi amb Soler però res de res. No admet que l’Ajuntament déu fer-se càrrec del manteniment del col•legi públic i HA REBUTJAT LA NOSTRA PROPOSTA de dedicar 200.000 euros a les voreres i els altres 212.000 euros al col•legi.
La posició de EU votant si a la proposta de Soler, recolzant la inversió de 412.000 euros a voreres i desmarcant-se de la nostra proposta és per a nosaltres prou lamentable.
L’Agrupació Local del PSPV-PSOE de la Pobla Llarga diu si als vestuaris nous, diu si a la rehabilitació del actuals vestuaris, diu si a realitzar el que faja falta al cementiri (de fet és unes de les nostres primeres propostes presentades com a moció), diu si a les voreres, però també creguem que el PP i EU deurien d’haver dit que si a mantenir el Col•legi Públic Sanchis Guarner i no ho han fet.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Segur que heu deixat la broma?
EU també diu sí a mantenir el Col•legi Públic Sanchis Guarner, afirmar lo contrari resulta ofensiu.

PSPV-PSOE la Pobla Llarga ha dit...

Ara, recolzant la proposta del PSOE hi havia una oportunitat de deixar-ho clar

Anònim ha dit...

No existia cap altra proposta damunt la taula. Puc assegurar en nom d'EUPV que si haguera existit l'haguerem recoltzat, però si el PP no la presenta al plenari per ser extraordinari, i no ens la mostra ningú abans, com l'hem de recolzar?
Si el PSPV-PSOE opta per insinuar que EUPV no te interés amb l'adequat manteniment de l'escola pública, menteix (deliberadament pq no crec que tinga dubtes al respecte). Es pot defensar les posicions pròpies sense necessitat d'entrar en eixes actituts perilloses ...

PSPV-PSOE la Pobla Llarga ha dit...

És completament cert que el PP no va pujar la Moció al Ple, i des del PSPV-PSOE era (per desgràcia) el que esperàvem, tenint l’Alcalde que tenim, per això ens varem asseverar que EU fora conscient de la nostra proposta abans de presentar-la per a que la recoltzara.
En cap moment volem insinuar res del que no ha passat.

Anònim ha dit...

Certament a nosaltres tampoc ens va sorprendre, i certament erem conscients que es presentaria una proposta. NO la varem coneixer fins després del Ple, ningú ens la va mostrar.
Però bé, preferisc no continuar discutint.