dissabte, 20 de desembre del 2008

Dia de la Constitució a la Pobla Llarga, 13 dies després

Definir que és el dia de la Constitució és prou senzill: dia festiu en el que es commemora la celebració del Referèndum Constitucional de 1978.

Hui divendres dia 19 de desembre de 2008, dia no festiu, s’ha celebrat un acte a la Casa de la Cultura on sa lliurat un diploma a quasi tots els veïns de la Pobla que han fet 65 anys, i la medalla d’or al nostre benvolgut JOSE DAVID SANTAMARIA NAVARRO.

Els tres regidors del PSPV-PSOE van ser sabedors d’aquest acte el dimarts 16, quan els varen lliurar la convocatòria d’un Ple Extraordinari per al divendres 19 a les 14,30 hores.

Els tres regidors del PSPV-PSOE varen pensar que es podia aprofitar el mateix acte per a donar-li també la medalla d’or a l’Alcalde que va ser de la Pobla Llarga MANUEL BELLVER CAPSI i al metge de capçalera JULIO MARTI SANCHIS per la seua dedicació a la Pobla Llarga.

El dimecres 18, el Grup Municipal Socialista va presentar una MOCIÓ on es diu que després d’examinar l’ordre del dia del Ple del 19/12/2008 i estar completament d’acord en la medalla a Jose David, volem que el Ple aprove la medalla a Manuel i a Julio.

Sabeu que ha passat? que simplement la proposta al Ple per mitjà de la Moció ha segut per a l’Alcalde el pitjor del pitjor. SOLER ha acusat al PSPV-PSOE de trencar no sabem quin consens.

Per aquest motiu els regidors del PSPV-PSOE no han estat dalt de l’escenari de la Casa de la Cultura, però si baix al pati de butaques junt al poble.

Perquè no ha volgut SOLER donar la medalla a estes dos persones que han treballat i molt per la Pobla i per la gent de la Pobla?

1 comentari:

funnyaran ha dit...

Manolo es mereix la medalla d'or!!!