diumenge, 30 de novembre del 2008

Saturday night a la Pobla Llarga

Anit, al concert de la Unió Musical, un vidre d’una llum va caure al escenari mentre tocaven els músics. Va caure damunt d’un faristol sense causar cap incident personal. Molt prompte es realitzarà com sempre la festeta dels xiquets de tots els col·legis de la Pobla. Es deuria per part de les autoritats manar que es revisen les llums i altres coses que pot haver a l’escenari per a pervindre qualsevol incident.

No sols es va realitzar el sopar de Santa Cecília al Casino de la Plaça, també es va realitzar a la Casa de la Joventut un sopar de l’Escola de Futbol.
El poble es xicotet i hi ha xiquet que està participant tant en l’Escola de la Unió Musical com en l’Escola de Futbol. Ahir tenien que decidir si anar a un lloc o a un altre. La pregunta es: no es pot coordinar des de la Regidoria corresponent les activitats del poble per a no tenir aquestos problemes?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Indubtablement la Regidoria de Cultura i Esports actual té molt definides quines son les seues preferencies, el fútbol, ja que es competitivitat, gloria, pasió i molt de crit i sobre tot, triomf personal.
La música es algo més tranquil, de treball en equip, hi ha menys gloria i menys personalisme i menys mediàtic.
La Pobla a la gloria pel fútbol!!
¿Cuantes lligues han guanyat?, ¿quantes persones es dediquen professionalment al fútbol a la Pobla?
PAIS !!!!!

Anònim ha dit...

Que fort!! Un vidre d'una llum! Això no ho havia sentit.